Welkom op de website van Rosier Bijl van Kan Administratie- & Belastingadviesbureau b.v. Met veel plezier helpen we vanuit ons kantoor in Delft ondernemers in de regio Rotterdam – Delft – Den Haag bij hun administratie en belastingzaken. Met raad en daad! Voor onze cliënten zijn we het eerste aanspreekpunt op diverse (financiële) gebieden.

Fullservice met aandacht voor bedrijf en privé

We worden voor het gemak weleens ‘de boekhouder’ genoemd, maar we doen natuurlijk veel meer. Rosier Bijl van Kan is een administratiekantoor en belastingadviesbureau met een compleet dienstenpakket. Dat hebben we afgestemd op ondernemers en hun ondernemingen binnen het kleinbedrijf. Onze diensten bestaan uit het verwerken van financiële administraties (boekhouding), het opstellen van jaarrapporten en fiscale aangiften en het verzorgen van salarisadministraties. Daarnaast adviseren wij over een breed scala van fiscale en financiële onderwerpen, over personeelsgerelateerde onderwerpen en financiële planning. In ons in Delft gevestigde kantoor hebben wij alle disciplines en slagkracht die daar voor nodig zijn. Wij hebben zowel aandacht voor het bedrijf als voor de privé-financiën van de ondernemer. Ook particulieren zijn we graag van dienst met fiscaal en financieel advies en het verzorgen van belastingaangiften.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking
Bereikbaarheid tijdens corona-periode

Het coronavirus en de beperkingen die daaruit volgen hebben invloed op ons allen. Als kantoor volgen we de aanwijzingen van de overheid. Dat betekent dat we maximaal 50% op kantoor werken, 1,5m afstand houden, handen wassen. Afspraken doen we inmiddels gelukkig weer op kantoor, maar nog wel met een maximum. Desgewenst overlegggen we via videoverbinding. U kunt stukken afgeven. We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail!

Corona-maatregelen overheid

Lees hier over de Corona-maatregelen van de overheid voor ondernemers.


Lees meer

Gaat u investeren? Maak dan gebruik van de BIK!

Gaat u investeren? Reken dan niet meer op de BIK!


Lees meer