over Rosier Bijl van Kan

over ons kantoor


Administratiekantoor in Delft sinds 1987

Rosier Bijl van Kan is een administratiekantoor | belastingadviesbureau te Delft dat in 1987 is opgericht door Hans Rosier.  We zijn gevestigd aan de Buitenwatersloot 253 (Delft). Thans zijn Evert Bijl (sinds 1993), Erik van Kan (sinds 2003) en Jon Hulst (sinds 2014) de vennoten van het kantoor. Met een team van circa 20 mensen zijn we groot genoeg om een breed dienstenpakket te kunnen bieden en zijn we klein genoeg om dat op laagdrempelige wijze te kunnen doen. De sfeer is dan ook gemoedelijk.


Breed dienstenpakket gericht op ondernemers binnen het kleinbedrijf

Al vanaf de oprichting richten we ons met veel enthousiasme op ondernemers binnen het kleinbedrijf (oftewel de 'K' uit 'MKB') in de regio Delft - Rotterdam - Den Haag. Binnen dit segment voelen we ons thuis en hierop stemmen we onze dienstverlening af. Voor onze cliënten zijn we het eerste aanspreekpunt op diverse (financiële) gebieden. Onze medewerkers zijn dan ook goed bekend met de vraagstukken waar ondernemers en DGA's dagelijks tegenaan lopen.
We helpen onze klanten met leesbare rapportages, geven praktische adviezen; in klare taal, doelgericht zonder omwegen en onnodige franje! Met raad en daad. Daarbij gebruiken we de modernste hulpmiddelen, maar zonder onze klanten tegen de zin in een digitaal keurslijf te dringen.
We beschikken over specialismen op financieel en fiscaal gebied en zijn we goed thuis in salarisadministratie en daarmee samenhangende personeelsvraagstukken. Voor onze werkzaamheden maken wij voorts gebruik van moderne communicatiemiddelen, geavanceerde (professionele) administratieve en fiscale software en een uitgebreide (fiscale) kennissystemen.
 

Netwerk

Om onze klanten goed te kunnen helpen richten we ons vizier naar buiten en hebben we de ogen en oren open. Er is dan ook regelmatig contact over de wensen van klanten, met leveranciers van software en kennis en met andere dienstverleners. De contacten met onder meer banken, notarissen, advocaten en verzekeringsadviseurs zijn prima, hetgeen in de praktijk vaak waardevol blijkt om zaken goed en snel te kunnen regelen. We volgen de (fiscale) actualiteit op de voet, mede door intensieve deelname aan het cursusprogramma van onze beroepsvereniging RB (Register Belastingadviseurs). Daarnaast hebben we een intern programma waarmee we elkaars kennis en vaardigheden op peil houden en nemen we actief deel aan periodiek vaktechnisch overleg met vakgenoten. 
 

Uit clientenonderzoek blijkt dat onze sterke punten zijn: no-nonsense, concrete oplossingen, betrouwbaar, afspraken - tijdig - nakomen, goed bereikbaar. Daar zijn we trots op!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evert Bijl, Jon Hulst of Erik van Kan.