salarisadministratie

 

Salarisadministratie door Rosier Bijl van Kan

 

Loonadministratie / salarisadministratie

Salarisadministratie is een onderdeel van onze dienstverlening dat extra aandacht verdient: het is een specialiteit! Voor de eigen cliënten, maar ook voor cliënten van een aantal andere administratie- en accountantskantoren, verzorgen we maandelijks de salarisstroken van vele werknemers. Het uitgangspunt is natuurlijk een salarisstrook voor uw medewerkers die tijdig en correct is. Maar het beantwoorden van vragen op het gebied van salarissen en personeel vinden wij tenminste net zo belangrijk!

 

Op vele vragen (direct) een antwoord

Door de continue bezetting van onze afdeling salarisadministratie kunnen we u op veel vragen direct antwoord geven of binnen zeer korte tijd bijvoorbeeld een pro-forma berekening maken voor een potentiele nieuwe medewerker. Daarnaast zorgen we ervoor dat de verschillende instanties (Belastingdienst, pensioenfondsen, verzekeraars) tijdig de juiste informatie krijgen. We bieden een grote mate van flexibiliteit: wilt u journaalposten ontvangen, loonstaat, betaaladvieslijst, betaalbestand (CLIEOP), salarisstroken; per email of post, op één vaste dag in de maand of wanneer het u uitkomt?

 

U kunt aan ons denken voor de salarisverwerking van uw bedrijf in de volgende gevallen:

  • u zoekt een kantoor in de regio Delft - Den Haag - Rotterdam dat correcte loonstroken, tijdige verwerking en goede service biedt.
  • u houdt zelf uw administratie bij, maar wilt zich niet wagen aan de loonadministratie.
  • u neemt voor het eerst personeel in dienst en zoekt begeleiding bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en de maandelijkse salarisstrook.
  • u heeft een accountantskantoor / administratiekantoor en wilt zich op kerntaken als financiële administratie en rapportage richten en zoekt een kantoor dat - zonder verdere bijbedoelingen richting uw klanten - de salarisadministraties kan overnemen.

 

Salarisportal

We bieden de mogelijkheid gebruik te maken van een online-oplossing voor uw salaris- en personeelsadministratie (portal). Enkele mogelijkheden: eenvoudige uitwisseling van salarisgegevens, een personeelsinformatiesysteem, uw medewerkers kunnen zelf online hun salarisstroken en jaaropgave bekijken.

 

Een overzicht van onze standaardwerkzaamheden met betrekking tot de loonadministratie en de bijbehorende tarieven vindt u hier. Indien u wilt weten wat we op dit vlak nog meer kunnen, dan kijkt u hier.
 

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Willeam Bijl of Erik van Kan!

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en brengen we uw behoeft in kaart!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer (015) 2136746 of via ons contactformulier of langskomen op ons kantoor in Delft.