tarieven

Door een actieve instelling, een goed inlevingsvermogen, samenwerking met de cliënt en een ingespeeld team kan ons kantoor u van dienst zijn tegen tarieven waarmee we gunstig afsteken ten opzichte van wat volgens actuele benchmarks in onze branche gangbaar is.

 

Het uurtarief 2018 varieert van € 52 tot € 100 (exclusief omzetbelasting), afhankelijk van de medewerker en de aard van de werkzaamheden. Voor specifiek fiscaal advieswerk geldt een uurtarief van € 126 (exclusief omzetbelasting).

 

Bij het werk proberen we optimaal gebruik te maken van ons 'gereedschap'. We beschikken over moderne software, die ons de mogelijkheid biedt taken efficiënt uit te voeren. Daarbij zijn we inmiddels in het digitale tijdperk beland, waarin we bijvoorbeeld gebruik maken van digitale bankbestanden, automatische herkenning van boekingen, digitale/online uitwisseling van gegevens en desgewenst met u samenwerken door middel van ons online boekhoudpakket. Wij zijn er echter het kantoor niet naar om u tegen uw zin in een digitaal keurslijf dwingen (elk kwartaal een ordner met administratie brengen kan dus ook nog gewoon!)!

 

Op deze wijze kunnen we u ook bij het uitvoerende werk - zoals het verwerken van uw boekhouding - waar voor uw geld bieden! Dat is de reden waarom we er nog altijd de voorkeur aan geven om op basis van 'uurtje-factuurtje' te werken en niet op basis van vaste tarieven of abonnementen. Wij berekenen u geen tijd die niet besteed is en laten u profiteren van door ons gerealiseerde efficiëncyvoordelen. Desgewenst geven we u een prijs-indicatie, zodat u vantevoren weet wat u kunt verwachten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jon Hulst, Evert Bijl of Erik van Kan, telefonisch (015-2136746) of via het contactformulier.