Vacature assistent-accountant

Vacature


zie ook onze vacature voor een salarisadministrateur
 

Rosier Bijl van Kan administratie- & belastingadviesbureau B.V.

 

Rosier Bijl van Kan adviseert en verzorgt diensten op het gebied van administratie, belastingen, jaarrekeningen, salarisadministratie en financiële planning aan ondernemers en hun onderneming binnen het 'kleinbedrijf' in de regio Delft - Rotterdam - Den Haag.

 

zoekt een:

 

enthousiaste assistent-accountant m/v (40 uur per week)

 

De assistent-accountant is voor onze klanten een onmisbare steunpilaar en neemt zorgen uit handen op het gebied van financiën en belastingzaken van zowel de onderneming als privé. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren het onderhouden van eerstelijns contact met klanten, het verzorgen / begeleiden van (geautomatiseerde) administraties, het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften (IB, OB, Vpb). Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega's.

De assistent-accountant die we zoeken heeft makkelijk en met plezier contact met klanten, een HBO-niveau (bijvoorbeeld opleiding HBO Accountancy, HEAO BE, SPD, RB) of is bezig met een dergelijke studie, tenminste 3 jaar ervaring en voelt zich thuis binnen het 'kleinbedrijf'. Daarnaast bestaat de bereidheid om zichzelf vakinhoudelijk te ontwikkelen. Bovendien heeft de kandidaat die we zoeken interesse in de verdere automatisering van het werk en is vaardig met up-to-date software-oplossingen.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt het voorgaande je aan? Dan komen we graag met je in contact. We ontvangen graag een e-mail met je motivatie en CV op info@rbvk.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Erik van Kan, Jon Hulst of Evert Bijl (tel. 015-2136746).

 

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.