Vacature salarisadministrateur

Vacature

 

Rosier Bijl van Kan administratie- & belastingadviesbureau B.V.

 

Rosier Bijl van Kan adviseert en verzorgt diensten op het gebied van administratie, belastingen, jaarrekeningen, salarisadministratie en financiële planning aan ondernemers en hun onderneming binnen het 'kleinbedrijf' in de regio Delft - Rotterdam - Den Haag.

 

zoekt een:

 

gedreven salarisadministrateur m/v (15-20 uur per week)

 

De salarisadministrateur helpt, begeleidt en neemt zorgen uit handen op het gebied van personeels-/salarisadministratie. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren het onderhouden van eerstelijns contact met klanten, het verzorgen / begeleiden van de salarisadministratie (met de software NMBRS), maken van diverse loongerelateerde berekeningen, pro-forma's en arbeidsovereenkomsten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega's.

De salarisadministrateur die we zoeken heeft makkelijk en met plezier contact met klanten, minimaal het PDL-diploma of een andere opleiding op het gebied van loonadministratie of is bezig met een dergelijke studie, tenminste 3 jaar ervaring en voelt zich thuis binnen het 'kleinbedrijf'. Daarnaast bestaat de bereidheid om zichzelf vakinhoudelijk te ontwikkelen. Bovendien is de kandidaat die we zoeken vaardig met up-to-date software-oplossingen.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreekt het voorgaande je aan? Dan komen we graag met je in contact. We ontvangen graag een e-mail met je motivatie en CV op info@rbvk.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Erik van Kan, Jon Hulst of Evert Bijl (tel. 015-2136746).

 

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.