Administratiekantoor in Delft sinds 1987

Rosier Bijl van Kan is een administratiekantoor | belastingadviesbureau te Delft dat in 1987 is opgericht door Hans Rosier.  We zijn gevestigd aan de Buitenwatersloot 253 (Delft). Thans zijn Evert Bijl (sinds 1993), Erik van Kan (sinds 2003), Jon Hulst (sinds 2014) en Eelco Epping (sinds 2020) de vennoten van het kantoor. Met een team van circa 20 mensen zijn we groot genoeg om een breed dienstenpakket te kunnen bieden en zijn we klein genoeg om dat op laagdrempelige wijze te kunnen doen. De sfeer is dan ook gemoedelijk.

Breed dienstenpakket gericht op ondernemers binnen het kleinbedrijf

Al vanaf de oprichting richten we ons met veel enthousiasme op ondernemers binnen het kleinbedrijf (oftewel de ‘K’ uit ‘MKB’) in de regio Delft – Rotterdam – Den Haag. Binnen dit segment voelen we ons thuis en hierop stemmen we onze dienstverlening af. Voor onze cliënten zijn we het eerste aanspreekpunt op diverse (financiële) gebieden. Onze medewerkers zijn dan ook goed bekend met de vraagstukken waar ondernemers en DGA’s dagelijks tegenaan lopen.
We helpen onze klanten met leesbare rapportages, geven praktische adviezen; in klare taal, doelgericht zonder omwegen en onnodige franje! Met raad en daad. Daarbij gebruiken we de modernste hulpmiddelen, maar zonder onze klanten tegen de zin in een digitaal keurslijf te dringen.
We beschikken over specialismen op financieel en fiscaal gebied en zijn we goed thuis in salarisadministratie en daarmee samenhangende personeelsvraagstukken. Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van moderne communicatiemiddelen, geavanceerde (professionele) administratieve en fiscale software en uitgebreide (fiscale) kennissystemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evert Bijl, Jon Hulst, Eelco Epping of Erik van Kan.

Uit cliëntenonderzoek blijkt dat onze sterke punten zijn: no-nonsense, concrete oplossingen, betrouwbaar, afspraken – tijdig – nakomen, goed bereikbaar. Daar zijn we trots op!

De partners

Erik van Kan

“Ik  werk als belastingadviseur en financieel planner. Ik doe veel van de bijzondere verrichtingen, zoals BV-oprichtingen, bedrijfsoverdrachten, financiële planning en fiscale aspecten van opbouw van vermogen. Als fiscaal jurist heb ik belastingrecht als specialisme. Binnen het belastingrecht ben ik generalist. Ik vind het leuk om voor onze klanten slimme oplossingen te vinden voor fiscale uitdagingen, maar met een praktische blik. Ik ben lid van het Register Belastingadviseurs en de Federatie van Financieel Planners. Als hobbies heb ik  voetbal kijken bij mijn zoon, de sportschool, trips naar de Champagne-streek en BBQ’s.”

Eelco Epping

“Ik ben belastingadviseur en financieel planner. Een groot deel van mijn taken bestaat uit contact onderhouden met cliënten, opstellen jaarrekeningen, fiscale aangiften, maar ook ondersteuning bieden bij het opstellen van prognoses en financieringsvraagstukken. Na de opleiding voor financieel planner ben ik me met name gaan bezighouden met aangiften erfbelasting. Ik vind dit een interessant werk, omdat er bij leven, veel gepland kan worden om erfbelasting te minimaliseren. Daarnaast ben ik voor klanten bezig met het opstellen van prognoses en begrotingen. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met de cliënt, dat ik weet wat er zich afspeelt in bijvoorbeeld de onderneming, maar ook privé. Cliënten tevreden houden en schakelen op momenten dat het nodig is, dat is mijn drive. In mijn vrije tijd verzorg ik als vrijwilliger workshops voor kascommissieleden van de Zonnebloem. Ik vind het belangrijk om mijn kennis ook op deze manier te gebruiken om mensen een stapje verder te helpen.”

Evert Bijl

“Vanaf 1993 ben ik verbonden aan het kantoor. Als register belastingadviseur geschoold, maar werkzaam als allround adviseur. Ik zie mijzelf veelal als financieel verlengstuk en vraagbaak van de ondernemer. Help graag mijn relaties, zowel bedrijven als particulieren, op het financiële vlak vooruit, in alle levensfases van de onderneming en/of leven. Ik tracht dit te realiseren op basis van een no-nonsense mentaliteit. Wel zoveel mogelijk rekening houdend met het menselijk aspect. Naast een goed glas wijn heb ik als hobby sport. Net als met relaties van kantoor ga ik bij het sporten ook voor de lange duur van crossfit tot de marathon. Als ook deelnemer aan de Alpe d’Huzes.”

Jon Hulst

“Ik ben belastingadviseur. Ik houd me in mijn werk vooral bezig met cliëntenbeheer en ben aanspreekpunt voor softwarepakketten, facturatie en de interne organisatie. Met mijn fiscaal-economische achtergrond wil ik in de administratie van een cliënt een optimale fiscaliteit realiseren, zowel zakelijk als privé. Door mijn ervaring bij een groot advieskantoor, komen fiscale vragen met internationale aspecten vaak mijn kant op. Uiteindelijk gaat het erom dat het prachtig is om mensen te helpen op een gebied waar zij zelf geen verstand van hebben. Zij kunnen zich dan richten op hun eigen specialisme. Vanaf mijn jeugd ben ik een fervent voetballer, op het veld en in de zaal, waaruit vaak leuke contacten voortkomen.”