Vacature

Vacature

Rosier Bijl van Kan administratie- & belastingadviesbureau B.V.

Rosier Bijl van Kan adviseert en verzorgt diensten op het gebied van administratie, belastingen, jaarrekeningen, salarisadministratie en financiële planning. We richten ons op ondernemers en hun onderneming binnen het ‘kleinbedrijf’ in de regio Delft – Rotterdam – Den Haag.

zoekt een:

enthousiaste assistent-accountant / belastingadviseur m/v (vanaf 28 uur per week)

De assistent-accountant / belastingadviseur is voor onze klanten een onmisbare steunpilaar en neemt zorgen uit handen op het gebied van financiën en belastingzaken van zowel de “zaak” als privé. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoren het onderhouden van eerstelijns contact met klanten, het verzorgen / begeleiden van (geautomatiseerde) administraties en het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften (IB, OB, Vpb). Hierbij wordt nauw samengewerkt met collega’s.

De assistent-accountant / belastingadviseur die we zoeken heeft makkelijk en met plezier contact met klanten, een HBO-niveau (bijvoorbeeld opleiding HBO Accountancy of BE, SPD, RB of is bezig met een dergelijke studie), ten minste 2 jaar recente relevante werkervaring en voelt zich thuis binnen het ‘kleinbedrijf’. Daarnaast bestaat de interesse en bereidheid om zichzelf vakinhoudelijk en in het gebruik van up-to-date software te ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een leuke baan binnen een prettig kantoor en spreekt het voorgaande je aan? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar info@rbvk.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Erik van Kan, Jon Hulst, Eelco Epping of Evert Bijl (tel. 015-2136746).

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!